Gode slanketips
Ønsker du å gå ned i vekt, men er redd for å mislykkes? Les våre slanketips og vær bedre forberedt på de vanligste problemene som oppstår.
  1. Lag deg selv en forpliktelse. Forskjellen på å gå ned i vekt for en periode eller permanent ligger i om man er motivert eller ikke. Ekte motivasjon vil føre deg til målet, og opprettholde ditt resultat.
  2. Velg riktig forpliktelse. Ønsker du å gå ned 10 kg , eller ønsker du å bli kvitt de uvanene som har fått deg i dagens situasjon?
  3. Undervurder ikke trening, mosjon og kosthold. Ekspertene er enige om at trening vil ha størst virkning på livsstilen din. Fysisk aktivitet fører til at du får økt overskudd, føler og ser bedre ut. Ved å trene øker også sjansen for å begynne å spise sunnere.
  4. Du bør også øke kunnskapsnivået ditt. Hvis du virkelig ønsker å endre livsstil, må du være sikker på at det fungerer. Du bør lære deg hva og hvorfor ting fungerer. Snakk med en personlig trener, les bøker og kontakt en ernæringsekspert.
  5. Finn alternativer. Det er ikke lett å endre vaner, og uvaner, men prøv! Istedenfor å gå rett hjem til sofaen etter jobb, kanskje en tur innom treningssenteret først er å foretrekke. Hva med å jogge eller sykle hjem fra jobb? Eller noen runder med armhevinger og sit-ups hjemme, før middag? Det kan være lurt å kontakte en instruktør eller personlig trener før du begynner.
  6. Fortell om ditt mål. Det er lurt å søke støtte hos venner og kjente når du har bestemt deg for ditt mål. Ofte kan dette også føre til andre vil være med deg, noe som vil gjøre arbeidet ditt enda lettere. På denne måten har du allerede skaffet den en treningspartner.
  7. Handling. Livet er definitivt verdt å leve. Friheten er så absolutt verdt å trene litt for. Du er sjefen for din egen skjebne, så du kanskje tenke på å gjøre det til en god en.


Kontakt oss | Annonsere? | Linker | Linkbytte | Om Slanking.org | Privacy policy
Slanking.org.